Αναστασιάδης: Να σταματήσει η κινδυνολογία για Κυπριακό

-

Να σταματήσει η κινδυνολογία σχετικά με το Κυπριακό ζήτησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και σημείωσε ότι δεν είναι ορθό να «δίνουμε την εικόνα, ότι ή δεν πράττουμε τίποτα ή ότι κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή».

Ο Κύπριος Πρόεδρος επεσήμανε ότι «όσα λιγότερα λέγονται από όλους, τόσο το καλύτερο». Σε ερώτηση για τον Μ. Ακιντζί ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι ο ίδιος του είχε τηλεφωνήσει στη Νέα Υόρκη και του είχε απευθύνει πρόσκληση «να βρεθούμε ας είναι και για ένα καφέ, να ανταλλάξουμε κάποιους προβληματισμούς για την περαιτέρω πορεία της πατρίδας μας. Η απάντηση ήταν ότι ο Ακιντζί δεν θα ήθελε να δώσει την εικόνα ότι αρχίζουν ξανά οι συνομιλίες».

Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε ότι η αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου είναι ευκαιρία να κατατεθούν απόψεις, προτάσεις, και να δούμε πώς απέναντι στην άρνηση της Τουρκίας μπορούμε να πετύχουμε δραστηριοποίηση ΗΕ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.