Απειλές της ΝΔ κατά βουλευτών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

-
Ονομαστική ψηφοφορία για την ΔΕΗ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την διεξαγωγή έρευνας από τις αρμόδιες αρχές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ,  με αφορμή ηλεκτρονικά μηνύματα που, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Αυγή», φέρονται να έστειλαν στελέχη της ΝΔ σε βουλευτές και υπουργούς των ΑΝΕΛ, «απειλώντας» τους να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις “ευρωπαϊκές αξίες” της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Πιο συγκεκριμένα, στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους  βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.