Απεβίωσε ο καθηγητής Μανόλης Αγγελίδης

-

Πέθανε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ο Καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Παντείου Πανεπιστημίου Μανόλης Αγγελίδης. Είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1952. Από τα φοιτητικά χρόνια του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα επί δικτατορίας, οπότε και διώχθηκε.

Ιδρυτικό μέλος και επί 38 χρόνια μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού "Τετράδια Πολιτικού Διαλόγου Έρευνας και Κριτικής". Επίσης, ήταν ψυχή και μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του επιστημονικού περιοδικού :Αξιολογικά: και επικεφαλής επί σειρά ετών του Ιδρύματος Σάκη Καράγιωργα.

Ο Μανόλης Αγγελίδης υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος και συγγραφέας αρκετών επιστημονικών έργων με σειρά δημοσιεύσεων σε επιστημονικά συνέδρια. Αυτό, όμως, που δίνει το ξεχωριστό προσωπικό στίγμα του είναι η αταλάντευτη προσήλωσή του στις αξίες της εθνικής και κοινωνικής χειραφέτησης.

Για τον θάνατο του Μανόλη Αγγελίδη εξέδωσε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.