Απόφαση για Χρυσή Αυγή: Ένοχος ο Ρουπακιάς για Φύσσα, ένοχοι για επιθέσεις

-

Στην ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013 προχώρησε το Τριμελές Εφετείο το πρωί της Τετάρτης. Το δικαστήριο ανακοίνωσε πως ο ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, είναι ένοχος για όλες τις κατηγορίες.

Παράλληλα, από τους υπόλοιπους 17, ένοχοι κρίθηκαν οι 15. Πρόκειται για το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, πλην δύο εκ των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών. Ένοχοι όλοι για την επίθεση κατά του ΠΑΜΕ Ένοχους έκρινε το Εφετείο Αθηνών και τους τέσσερις κατηγορουμένους για την επίθεση κατά μελών του ΠΑΜΕ. Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων που συμμετείχαν στην επίθεση εις βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο. Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πέντε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.