Αποκαλυπτικό βίντεο από την ήττα των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

-

Αζέροι και Αρμένιοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, με τις εχθροπραξίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ να έχουν λήξει, έπειτα και την είσοδο ρωσικών ειρηνευτικών στρατιωτικών δυνάμεων, με στόχο την κατάπαυση του πυρός.

Στο πλαίσιο αυτό, το φως της δημοσιότητας είδαν αποκαλυπτικά πλάνα, που για πρώτη φορά δημοσιεύονται και δείχνουν εικόνες από τη μάχη της Σούσας, το τελευταίο προπύργιο των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, από το πεδίο της μάχης, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις στο Διαδίκτυο.

Το πρακτορείο ειδήσεων Anna δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο από τη μάχη της Σούσας, με τους αρμόδιους να αναφέρουν πως από την αρχή μέχρι το τέλος των συγκρούσεων, τραβούσαν τα πλάνα, ενώ αρκετές φορές βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, όπου ήταν πολύ κοντά στο να σκοτωθούν.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.