Απορρίπτει το Πακιστάν τους ισχυρισμούς της Ινδίας

-

Υψηλόβαθμοι πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι του Πακιστάν απέρριψαν σήμερα την ανακοίνωση της Ινδίας ότι έπληξε «στρατόπεδα τρομοκρατών» μέσα στη χώρα και δεσμεύθηκαν να αποδείξουν ότι οι ισχυρισμοί του Νέου Δελχί είναι λανθασμένοι, ενώ προειδοποίησαν ότι θα απαντήσουν στην ινδική επιθετικότητα.

Η Εθνική Επιτροπή Ασφαλείας του Πακιστάν, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Ίμραν Χαν και ο διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας Κάμαρ Τζαβίντ Μπάζουα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Ινδίας ότι στοχοθέτησε ένα φερόμενο στρατόπεδο τρομοκρατών κοντά στη Μπάλακοτ καθώς και ότι υπήρξαν πολλά θύματα».

Η Εθνική Επιτροπή πρόσθεσε ότι ο Χαν «θα συνομιλήσει με παγκόσμιους ηγέτες για να τους εκθέσει την ανεύθυνη πολιτική της Ινδίας». Επίσης προειδοποίησε ότι «το Πακιστάν θα απαντήσει στον χρόνο και τον τόπο που θα επιλέξει» στην ινδική επιθετικότητα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.