Αθλητικογράφος σχολίασε ότι η "μάνα του Φύσσα χαίρεται γιατί θα πάρει 800 χιλιάρικα"

-

Η μητέρα του δολοφονημένου από τη "Χρυσή Αυγή", Παύλου Φύσσα, δέχθηκε χυδαία επίθεση από τον γνωστό αθλητικογράφο της Θεσσαλονίκης, Κώστα Ραπτόπουλο, επειδή πανηγύρισε όταν αισθάνθηκε δικαιωμένη από τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να συγκρίνει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο. Η απρεπής τοποθέτηση του αθλητικογράφου έγινε στην εκπομπή «Μαρμίτα» της Κυριακής και συνομιλητές του τον προέτρεπαν να σταματήσει, αλλά εκείνος επέμεινε.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Σάκη Ρουβά, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ρόμπα επειδή κράζει τον Ρουβά», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα «βέλη» του προς τον δημοφιλή τραγουδιστή, τον οποίο επίσης αποκάλεσε και αυτόν «ρόμπα» αλλά και «κότα επειδή δεν βγαίνει να τα πει» στον Παύλο Πολάκη.

Λίγο αργότερα προέκυψε η αναφορά για τη Μάγδα Φύσσα. «Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, οι κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο τον νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα να πανηγυρίζει. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Παρά τις προτροπές να σταματήσει, είπε ότι "εφτά χρόνια αφότου έθαψε το παιδί της, πανηγύριζε για τα χρήματα".

Όμως εκείνος συνέχισε κάνοντας συγκρίσεις με τον θάνατο του Παντελίδη και την οικογένειά του, λέγοντας ότι «τσακώνεται η μάνα και η κοπέλα του Παντελίδη, για το "ποιος θα πάρει λεφτά πάνω από τον πεθαμένο". Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν  από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.