Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε - 21 τα κρούσματα από το γάμο - Φορείς γαμπρός, νύφη, πεθερικά

-

Αυξάνονται ώρα με την ώρα τα κρούσματα από γαμήλιο τραπέζωμα και βάπτιση που έγιναν πριν από μια εβδομάδα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Αν και το γλέντι έγινε σε εξωτερικό χώρο, περίπου 40 άτομα μπήκαν και στην εκκλησία, επειδή έγινε ταυτόχρονα και βάπτιση. Από χτες είχε βρεθεί θετικό ο γαμπρός και σήμερα βρέθηκε και η νύφη και ένας πεθερός. Χθες τα κρούσματα ήταν 14 και σήμερα το απόγευμα έφτασαν τα 21 χωρίς ακόμα να έχουν τελειώσει οι έλεγχοι στο περιβάλλον των 150 καλεσμένων.

Θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν ως τώρα 21 άτομα. Ανάμεσά τους ο γαμπρός, η νύφη, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης.

Στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο έχουν προς εξέταση 200 ύποπτα δείγματα, ωστόσο δεν αφορούν όλα το γάμο.

Τα πρώτα ύποπτα συμπτώματα πυρετού και αδιαθεσίας εκδηλώθηκαν την Τρίτη, στην οικογένεια του γαμπρού, ενώ το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.