Χημικά, ξύλο και συνθήματα κατά Παυλόπουλου στην Θεσσαλονίκη

-

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 18.00, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την συμφωνία των Πρεσπών και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, που είχε αποκλείσει το κτίριο, σε μια προσπάθεια να μπουν μέσα και να ζητήσουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην υπογράψει την κύρωση της συμφωνίας!

Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς με χρήση χημικών παραμένουν ωστόσο στο σημείο, όπου είναι προγραμματισμένη  εκδήλωση για την Ημέρα μνήμης των Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν πως έρχεται η αυτοκινητοπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τότε κάποιοι όρμησαν προς το κτίριο, ενώ όλοι φώναζαν το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν το ίδιο έντονα την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξη τους στο Μέγαρο Μουσικής για την εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.