Χτυπάει άγρια τον Ερντογάν η αιγυπτιακή "Αλ Αχράμ"

-

Για μία «ολοκληρωτικά χαμένη υπόθεση» για το κόμμα του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν κάνει λόγο η «Αλ Αχράμ» σήμερα, αναφερόμενη στη νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου στις εκλογές του δήμου της Κωνσταντινούπολης. Αυτή η δεύτερη ήττα του Τούρκου Προέδρου -που, όπως γράφει η εφημερίδα, είχε χαρακτηριστεί από τον Τούρκο Πρόεδρο ως «αλλαγή στη βιτρίνα», προφανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να περιορίσει τα επερχόμενα αρνητικά σχόλια - θα μπορούσε να υπονομεύσει την μέχρι τώρα αήττητη εικόνα του, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Η «Αλ Αχράμ» υποστηρίζει μέσω των απόψεων των αναλυτών της ότι η ήττα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και τριγμούς από εσωκομματικούς του αντιπάλους μέσα στο κόμμα του Ερντογάν. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η ήττα του αυτή προήλθε από τη συνεχιζόμενη κάμψη της οικονομίας της χώρας του και των αυξανόμενων τιμών των προϊόντων που έχουν πλήξει τη φήμη του, για την οικονομική διαχείριση που ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος ασκεί.

Παράλληλα, στην περίπτωση που θα κέρδιζε το κόμμα του Τούρκου Προέδρου, η «Αλ Αχράμ» υποστηρίζει ότι αυτή θα ήταν μία «κλεμμένη νίκη». Τέλος, η «Αλ Αχράμ» επισημαίνει ότι από τις πρόσφατες εκλογές του Μαρτίου, ο Ερντογάν έχει επίσης χάσει και την πρωτεύουσα, την Άγκυρα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.