Δέχεται τις διαμαρτυρίες, αλλά όχι τη βία ο Μακρόν

-
Μακρόν: Ο Ερντογάν παραβιάζει την εκεχειρία στην Λιβύη

Στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Παρίσι αναφέρθηκε από το Μπουένος Άιρες ο Εμανουέλ Μακρόν, δηλώνοντας ότι  δεν θα δεχτεί «ποτέ τη βία».

«Πάντα θα δέχομαι διαμαρτυρίες. Πάντα θα ακούω την αντιπολίτευση, αλλά ποτέ δεν θα δεχτώ τη βία. Καμιά αιτία δεν δικαιολογεί την επίθεση εναντίον των δυνάμεων της τάξης, το πλιάτσικο στα καταστήματα, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια να τυλίγονται στις φλόγες, περαστικοί και δημοσιογράφοι να απειλούνται, η Αψίδα του Θριάμβου να βεβηλώνεται», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, στο τέλος της συνόδου της G20.

Ο Μακρόν αρνήθηκε να δεχτεί ερωτήσεις, δήλωσε ωστόσο ότι εκείνοι που διέπραξαν βίαιες ενέργειες ήθελαν απλώς να σπείρουν το χάος. Ανέφερε τέλος ότι συγκάλεσε συνεδρίαση με τους κορυφαίους υπουργούς του, μόλις επιστρέψει στο Παρίσι, για να συζητήσουν πώς θα απαντήσουν σε αυτό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.