Δέκα προσαγωγές στις Σέρρες για διαμαρτυρία σε ομιλία του Παπαδημούλη

-

Στην προσαγωγή δέκα ατόμων, που διαδήλωναν για τη Μακεδονία προχώρησε η Αστυνομία στις Σέρρες, όταν οι διαδηλωτές θέλησαν να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους και για την εκδήλωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Οι προσαχθέντες ισχυρίζονται ότι συμμετείχαν σε ειρηνική διαμαρτυρία, όταν άνδρες της ΟΠΚΕ τους προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης, παρά το γεγονός ότι έδειξαν τις ταυτότητές τους, όταν τους ζητήθηκε. Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν ένας ανήλικος και έξι άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί πάλι πριν μερικές ημέρες για την αφισοκόλληση με τις φωτογραφίες βουλευτών που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όλοι οι προσαχθέντες μετά από περίπου τρεις ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η συνήγορός τους έκανε λόγο για υπερβάλλοντα ζήλο από την πλευρά της αστυνομίας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.