Δεκάδες νεκροί θα ανακοινωθούν και σήμερα

-

Στους 805 συνολικά οι θάνατοι από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ώρες έχασαν την μάχη άλλοι 27 άνθρωποι.

Επειδή αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει μόνον τους σημερινούς και όχι όλους, ενώ του λείπουν επίσης όσοι θάνατοι σημειώθηκαν χτες το βράδυ, η απογευματινή ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ που περιλαμβάνει όλους τους θανάτους από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο ίσως  να έχει ακόμα πιο δυσάρεστο αριθμό.

Βόρεια Ελλάδα και Ήπειρος

Ειδικότερα, κατέληξαν ένας 80χρονος που νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ένας άνδρας 73 ετών με υποκείμενα νοσήματα στο ίδιο νοσοκομείο, μία 49χρονη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, μια 77χρονη που νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα σε απλή κλίνη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, μια 80χρονη με υποκείμενα νοσήματα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, μια 73χρονη που νοσηλεύοταν με υποκείμενα νοσήματα σε απλή κλίνη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και  μια 73χρονη στο ίδιο  νοσοκομείο,  ένας 70χρονος και ένας 88χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου.

Επίσης κατέληξαν μία 76χρονη και ένας άνδρας ηλικίας 81 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ένας 67χρονος, μία 89χρονη, μία 70χρονη και μία 84χρονη με υποκείμενα νοσήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, μία 86χρονη και μία 95χρονη στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, ένας 94χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, ένας 85χρονος με υποκείμενα νοσήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και ένας 85χρονος και ένας 73χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης.

Υπόλοιπη Ελλάδα και Αθήνα

Κατέληξαν επίσης ένας 78χρονος  στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ένας 86χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ένας 77χρονος στο Ασκληπιείο Βούλας, μια γυναίκα 81 ετών που νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα σε απλή κλίνη στο Σωτηρία και στο Γεννηματάς ένας 53χρονος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ με υποκείμενα νοσήματα και μία γυναίκα 81 ετών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.