Διαδήλωσαν με μάσκες στο Ισραήλ – Παρά την καραντίνα, δεν παίρνουν επιδοτήσεις

-

Χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν σήμερα στο Τελ Αβίβ απαιτώντας να καταβληθούν επιδοτήσεις, αφου λόγω της  μερικής αλλά συνεχούς καραντίνας έχει "παγώσει" το εμπόριο.

Βάσει των μέτρων για τις δημόσιες συναθροίσεις, η αστυνομία περιόρισε τον αριθμό των ανθρώπων που τους επετράπη να συγκεντρωθούν στην πλατεία Rabin του Τελ Αβίβ για την κινητοποίηση, και πάντως όσοι διαδήλωσαν φορούσαν μάσκες.

"Έχω 40 εργαζόμενους και μηδέν εισόδημα", είπε ο Μίχαλ Γκάιστ-Κάσιφ, αντιπρόεδρος μιας εταιρείας ηχοσυστημάτων. "Πώς θα τους πληρώσω;"

«Χρειαζόμαστε την κυβέρνηση, πρέπει να ρίξει χρήμα στην αγορά μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα", είπε ένας άλλος.

"Δεν έχουμε δουλέψει από τα μέσα Μαρτίου, τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Ο Αύγουστος αναμένεται καταστροφικός. Πώς θα ζήσουμε;» διαμαρτύρονταν άλλοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.