Διαψεύδει ο Λαλιώτης στήριξη συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ

-

Με επιστολή του στην εφημερίδα το «Βήμα της Κυριακής» ο Κώστας Λαλιώτης διαψεύδει τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον φέρουν να υποστηρίζει τη συνεργασία του Κινήματος Αλλαγής με το κυβερνών κόμμα, όπως και να εκφράζεται θετικά για τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην επιστολή του, επισημαίνει, ότι «η Κεντροαριστερά και το Κίνημα Αλλαγής δεν θα μετατρέπονται σε δεκανίκι και ουρά είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της ΝΔ» και πως η στρατηγική του ΚΙΝΑΛ και της Κεντροαριστεράς «συνδέεται άρρηκτα και αδιαπραγμάτευτα με τον αυτόνομο λόγο τους, την αυτοδύναμη στρατηγική τους».

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, αποσαφηνίζει ότι ο αυτόνομος λόγος και η αυτοδύναμη στρατηγική σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σημαίνει συγκυριακά, αδιέξοδα και ανιστόρητα μέτωπα κυβερνητικής συνεργασίας, που εγκλωβίζουν και ακυρώνουν τη δυναμική, τη διαδρομή και την προοπτική της Παράταξης

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.