Διασωληνώθηκαν δύο από γάμο στη Λάρισα - Έγινε όμως άλλο γαμήλιο γλέντι στον Τύρναβο

-

Άλλα επτά κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν σήμερα στην Λάρισα, τα πέντε από τα οποία συνδέονται με γάμο στον Αμπελώνα (13 χλμ. βορείως της Λαρίσης).

Εν τω μεταξύ, διασωληνώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, δύο ασθενείς που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και ήταν επαφές καλεσμένων σε γάμο στον Αμπελώνα που είχε ήδη "δώσει" τρία κρούσματα. Συγκεκριμένα διασωληνώθηκαν μια γυναίκα 63 ετών και έναν άνδρα 70 ετών.

Σε καραντίνα βρίσκεται και ο γιατρός του χωριού, γιατί ήρθε σε επαφή με κρούσμα -δεν έχει βγει ακόμη η απάντηση στο δικό του τεστ. Στην θέση του ανέλαβε άλλος γιατρός. Συνολικά τα κρούσματα από το γάμο ανέρχονται στα δέκα.

Εντούτοις, στον Τύρναβο προχτές έγινε νέο τρικούβερτο γλέντι για γάμο παρά τα μέτρα που λαμβάνονται πανελλαδικά. Ο δήμαρχος είπε:

"Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε παρόντες παντού και να φροντίζουμε για την τήρηση των αποστάσεων και τον αριθμό των καλεσμένων. Πρέπει τα ζευγάρια να καταλάβουν ότι εκθέτουν σε κίνδυνο τη ζωή αγαπημένων τους προσώπων".

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.