Δύο αδέλφια κατηγορούνται ότι σκότωσαν την 76χρονη πλούσια αδελφή τους

-

Η Εισαγγελία Χανίων άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία στα δύο από τα τρία αδέλφια της εύπορης 76χρονης Ευαγγελίας Λυτινάκη, που είναι αγνοούμενη από το 2018.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o ανακριτής ήδη κάλεσε σε απολογία τον έναν αδερφό της εύπορης Χανιώτισσας. Εκείνος  αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατήγγειλε την αδελφή του για τη δολοφονία της Λυτινάσκη. Λόγω του βεβαρημένου της υγείας του και της προχωρημένης ηλικίας του, δεν προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους,  του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και ορίστηκε χρηματική εγγύηση μέχρι τη δικάσιμο που θα οριστεί.

Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί μετά από κλήση η άλλη αδελφή του θύματος.

Η Ευαγγελία Λυτινάκη εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2018 ενώ πήγαινε με ψώνια στο σπίτι των αδελφών της που τους συντηρούσε. Τις τελευταίες της κινήσεις κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από  γειτονικό σπίτι και η κάμερα τη δείχνει να μεταφέρει πολλά ψώνια στα αδέλφια της. Μετά από εκείνη την επίσκεψη, χάθηκαν τα ίχνη της.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.