Έχουμε πράγματα να πούμε με τον Τραμπ, λέει ο Πούτιν

-

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρεί ότι είναι δυνατό να συζητήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ , εφόσον συναντηθούν στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής της G20 στην Οζάκα της Ιαπωνίας, τόσο ζητήματα που αφορούν την διεθνή ασφάλεια όσο και ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις.

«Έχουμε τι να πούμε και στον τομέα της διεθνούς ασφάλειας, του αφοπλισμού , καθώς στο προσεχές διάστημα εκπνέει η ισχύς της Συνθήκης START-3 (για τα στρατηγικά όπλα), αλλά και από την άποψη της αποκατάστασης κανονικών διακρατικών σχέσεων σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων και της οικονομίας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επισήμανε ότι οι κυρώσεις που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες «είναι μεγάλο λάθος», αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι «κάποτε θα το συνειδητοποιήσουν και θα το διορθώσουν».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.