Εγκλωβισμένη οικογένεια στο Καρποχώρι Στροφάδων

-

Εγκλωβισμένη είναι στο ποιμνιοστάσιο της, στο Καρποχώρι Στροφάδων στη Καρδίτσα,  μία τριμελής οικογένεια, την στιγμή που η κακοκαιρία "Ιανός" έχει χτυπήσει άσχημα την περιοχή, με πολλούς ανθρώπους να έχουν κλειστεί στα σπίτια τους.

Στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" μίλησε ο δήμαρχος Σοφάδων Καρδίτσας, Θάνος Σκάρλος για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά την έλευση της κακοκαιρίας «Ιανός». Σύμφωνα με τον δήμαρχο, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας οικογένειας με 3χρονο παιδί σε ποιμνιοστάσιο.

Υπάρχει επικοινωνία με το ζευγάρι, ενώ θα γίνει επιχείρηση προσέγγισης με βάρκα. Η στάθμη του νερού μέσα στο ποιμνιοστάσιο έχει σταματήσει να ανεβαίνει και αυτή τη στιγμή η ζωή τους δε βρίσκεται σε κίνδυνο. Τα δυο τρίτα των τηλεπικοινωνίων δε λειτουργούν στην περιοχή, καθιστώντας την επικοινωνία ακόμα δυσκολότερη.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.