Έγλειφε γιαούρτι και το ξανάβαζε στο ράφι - Συνελήφθη

-
869

Την οργή της τοπικής κοινωνίας της Σάμου προκάλεσε η ενέργεια δύο μεταναστών σε σούπερ μάρκετ, να γλείφουν συσκευασία παιδικού γιαουρτιού και, αφού γελάνε επιδεικτικά, να την αφήνουν πίσω στο ράφι του καταστήματος.  Ο νεαρός λέει "ας φάω λίγη σοκολάτα" και ίσως να μην είχε βασικό στόχο να  επιμολύνει το προϊόν, αλλά να κάνει κατά τη γνώμη του "πλάκα".

Η συγκεκριμένη ενέργεια αναρτήθηκε σε βίντεο και προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, που μάλιστα προχώρησε σε συλλήψεις, στο Βαθύ της Σάμου.

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του τονίζει πως η αστυνομία έπραξε με αμεσότητα το καθήκον της, συλλαμβάνοντας τους δράστες και οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη.

«Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά -εν μέσω πανδημίας- πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται», αναφέρει ο δήμαρχος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.