Ειρωνεύεται η Hurriyet ότι ο Μητσοτάκης ποζάρει μπροστά σε μαχητικά αντί να πάει στην εκκλησία

-

Οι Τούρκοι κατέγραψαν την κίνηση του πρωθυπουργού να φωτογραφηθεί μπροστά από μαχητικά αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας ως μήνυμα προς την Τουρκία.

«Γιατί δεν πήγε σε εκκλησία μια τόσο σημαντική για τους Έλληνες ημέρα; Οχι, προτίμησε να ποζάρει μπροστά σε μαχητικά  για να κρύψει την απόγνωσή του κι ας είναι με άδεια χέρια», γράφουν στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού. «Ούτε από τις ΗΠΑ κόμισε τίποτα, και από τους Ευρωπαίους μόνο η Γαλλία τον στηρίζει» γράφουν και σχολιάζουν και ελληνικά δημοσιεύματα με την αποτίμηση των διεθνών επαφών της Ελλάδας. «Οι Έλληνες στρατηγοί πήγαν και φωτογραφήθηκαν σε εκκλησίες μέρα που είναι, αλλά εκείνος ήθελε να δείξει κάτι στην Τουρκία και προτίμησε να έχει φόντο μαχητικά αεροσκάφη».

Yunan Başbakan savaş uçaklarıyla poz verdi!

Yunan Başbakan savaş uçaklarıyla poz verdi

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.