Έκλεισαν δρόμοι στο Κολωνάκι λόγω διαρροής φυσικού αερίου

-

Κλειστοί είναι αυτή τη στιγμή οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Κολωνακίου, λόγω διαρροής φυσικού αερίου. Επιτόπου επιχειρούν οχήματα της πυροσβεστικής και ο ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση της βλάβης.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία προχωρεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων   στην οδό Αναγνωστοπούλου, από το ύψος της Ηρακλείτου, στην οδό Σκουφά, από το ύψος της Ηρακλείτου, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, από την Ηροδότου και στην οδό Νεοφύτου Βάμβα από το ύψος της λεωφόρου Βασ. Σοφίας.

Η υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν όταν οι κάτοικοι θορυβήθηκαν από την μυρωδιά.

Επικρατεί πάντως μια σύγχυση γιατί οι πληροφορίες είναι ασαφείς, καθώς για το ίδιο σημείο νωρίτερα οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για αναθυμιάσεις καμμένου και είχε αναφερθεί μικρή έκρηξη σε εργοτάξιο της ΔΕΔΗΕ. Πιθανόν η έκρηξη εκείνη να είχε σχέση με τη διαρροή φυσικού αερίου ή αντιθέτως, να την προκάλεσε σπάζοντας κάποιον αγωγό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.