Έκπληξη! Στην Σαουδική Αραβία ρωσική αντιπροσωπεία

-

Αντιπροσωπεία των ρωσικών υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία και συνάντησε τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν για να συζητήσουν για την κρίση στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό ΥΠΕΞ

Η διήμερη αυτή επίσκεψη της αντιπροσωπείας άρχισε την Κυριακή, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο. Η αντιπροσωπεία από τη Ρωσία, η επιρροή της οποίας στη Μέση Ανατολή έχει αυξηθεί από το 2015 που ξεκίνησε η στρατιωτική της επέμβαση στη Συρία, είχε συνομιλίες στη Σαουδική Αραβία και με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Άντελ Μπιν Άχμεντ αλ Τζουμπέιρ, σύμφωνα με το υπουργείο.

Οι συνομιλίες αυτές αφορούσαν τη Μέση Ανατολή εν γένει και τη βόρεια Αφρική, αλλά επικεντρώθηκαν ιδιαιτέρως στη Συρία, προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου. Στις παραδοσιακά στενές σχέσεις του Ριάντ με τη Δύση υπάρχει ένταση μετά την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Τουρκία. Το υπουργείο δεν κάνει καμία αναφορά σε συνομιλίες για το θέμα αυτό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.