Εκπρόσωπος του Γκουαϊδό δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Λαβρόφ

-
58

Ο εκπρόσωπος του διεθνώς αναγνωρισμένου από δεκάδες χώρες μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό στις ΗΠΑ, Κάρλος Βέκιο, δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ για να συζητήσουν την κατάσταση στη χώρα.

Ο Βέκιο υπογράμμισε, επίσης, ότι η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Ρωσία στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργασίας.

"Ναι, είμαι έτοιμος να συναντηθώ με οποιονδήποτε για να βρεθεί ειρηνικός τρόπος επίλυσης της κατάστασης στη χώρα" και με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, δήλωσε ο Βέκιο, όπως και ότι "είμαστε έτοιμοι να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τη Ρωσία στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργασίας" ωστόσο η Ρωσία όπως είπε "θα πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει τη σκληρή δικτατορία".

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.