Έκρηξη στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκου Καραμανλή (βίντεο)

-

Λίγο μετά τις 21:00 εχτές το βράδυ σημειώθηκε έκρηξη στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκου Καραμανλή το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα και κοντά στη συμβολή των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας.

Δεν είχε πολύ ώρα που η παρέα του Νίκου Καραμανλή και ο ίδιος είχαν μπει μέσα στην ταβερνα όταν ξαφνικά άκουσαν τις εκρήξεις από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και πέταξαν μέσα έναν εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη και κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι κανένας δεν ήξερε για την επίσκεψη του κ. Καραμανλή στο συγκεκριμένο μαγαζί πράγμα το οποίο μπορεί να υποδηλώνει ότι οι άγνωστοι δράστες τον παρακολουθούσαν.

Εμπρησμός αυτοκινήτου στην Αγία Βαρβάρα

Εμπρησμός αυτοκινήτου στην Αγία Βαρβάρα

Gepostet von Έγκυρη και Αξιοπρεπής Ενημέρωση am Dienstag, 4. Februar 2020

Από την έκρηξη δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και ο κ. Καραμανλής και η παρέα του είναι καλά στην υγεία τους. Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής οπού έσβησαν την φωτιά και η αστυνομία που απέκλεισε το σημείο. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα κατά του Νίκου Καραμανλή σε διάστημα τριών χρόνων. Το 2017 είχε βρεθεί χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια η οποία και ευτυχώς τότε δεν είχε εκραγεί. Ο κ. Καραμαλής δήλωσε στη συνέχεια ότι «Παρκάραμε το αμάξι έξω από το μαγαζί και ξαφνικά ακούσαμε μια έκρηξη από έξω. Μόλις βγήκαμε είδαμε το αμάξι να καίγεται. Αυτό που μας είπαν οι άνθρωποι απ’ έξω είναι ότι είδαν δύο άτομα σε μια μηχανή και το έσπασαν και πέταξαν μέσα μια βόμβα».

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας μέχρι στιγμής κάνουν λόγο ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τις κινήσεις του κ. Καραμανλή. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.