Έκρυψαν κρούσματα σε ιδιωτικό σχολείο;

-

Καμπανάκι στα σχολεία, 10 ημέρες πριν το πρώτο κουδούνι. Θετικοί στον ιό βρέθηκαν δύο εκπαιδευτικοί ιδιωτικού σχολείου της Αττικής, αλλά και ένας δάσκαλος σε δημόσιο.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών το σχολείο όπου εντοπίστηκε κρούσμα είναι «γνωστό και πολύ μεγάλο». Δύο εκπαιδευτικοί βρέθηκαν θετικοί, ωστόσο το εκπαιδευτήριο δεν είχε ενημερώσει ούτε το υπουργείο παιδείας ούτε και τους άλλους εργαζόμενους ενώ έπρεπε να έχει κλείσει για απολύμανση και ιχνηλάτηση, καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές.

Έντονη ανησυχία προκαλεί και η περίπτωση δασκάλου δημοτικού σχολείου της Καλλιθέας ο οποίος επέστρεψε από τις διακοπές του και βρέθηκε θετικός. Ενημέρωση τη διεύθυνσηη και αποφασίστηκε το κλείσιμο του σχολείου για ιχνηλάτηση και απολύμανση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.