Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο υπουργός Εσωτερικών

-

Εκτάκτως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην πλάτη, στο στομάχι και με υπερτασική κρίση, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Επειδή οι πόνοι στην πλάτη καμιά φορά "δείχνουν" καρδιά, οι οικείοι του ανησύχησαν.

Όπως αναφέρουν συνεργάτες τους, "ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος εξετάσθηκε από θεράποντα ιατρό λόγω οπισθοστερνικού άλγους, επιγαστραλγίας και υπέρτασης. Στον Τάκη Θεοδωρικάκο συνεστήθη σχετική αγωγή, εξετάσεις και διενέργεια ενδελεχούς ιατρικού ελέγχου και ανάπαυση για λίγες ημέρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στην οικία του. Αύριο θα κάνει εξετάσεις και τεστ για κορονοϊό, που είναι πλέον πρωτόκολλο για όποιον εισάγεται έστω και για τσεκ απ σε νοσοκομείο. Δεν γνωρίζουμε γιατί το τεστ δεν έγινε σήμερα. Πιθανόν οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί να χρειάζονται κάποια προετοιμασία (π.χ. η γαστοσκόπηση) και μια που ήταν αδύνατον να γίνουν σήμερα, να αναβλήθηκε για αύριο και το τεστ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.