Εμβολιασμός υγειονομικών στα νοσοκομεία Φλώρινας, Γρεβενών και Καστοριάς

-

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται ο εμβολιασμός του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού που ξεκίνησε νωρίς το πρωί στο Νοσοκομείο Φλώρινας. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Παπούλκας παρελήφθησαν 240 δόσεις εμβολίου και θα εμβολιαστούν, το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτές των Κέντρων Υγείας καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Στο νοσοκομείο Γρεβενών έχουν παραληφθεί 180 δόσεις εμβολίου και εμβολιάζεται ήδη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ευτυχία Καπάτου εξήγησε ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι εμβολιασμοί των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας και τα αγροτικά ιατρεία της περιοχής. Στο νοσοκομείο Καστοριάς έχουν παραληφθεί ήδη 200 δόσεις και είναι σε εξέλιξη ο εμβολιασμός του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.