Επεισόδιο στην Βουλή, βουλευτές της ΧΑ επιχείρησαν "ντου" στο γραφείο του Βούτση

-

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να «μπουκάρουν» στο γραφείο του Νίκου Βούτση στην Βουλή, επειδή υποδέχτηκε τον Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Το επειδόδιο συνέβη, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκαν οι καθιερωμένες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής και του υπουργού Εξωτερικών της γείτονος και ενώ οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες είχαν αποχωρήσει.

Την ώρα εκείνη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πήγε έξω από το γραφείο του προέδρου του Σώματος και άρχισε να διαμαρτύρεται για την επίσκεψη του Ντιμιτρόφ.

Η είσοδος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αποφεύχθηκε από την παρέμβαση της Φρουράς, ενώ ο βουλευτής κατέγραφε τα πάντα με το κινητό του και ανάρτησε το βίντεο στο προσωπικό κανάλι του στο Youtube.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φαίνεται να απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται έξω από το γραφείο και να λέει «εγω θέλω να φωνάζω το Μακεδονία ξακουστή και να ακούει ο Σκοπιανός, υπάρχει πρόβλημα;».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.