Επίσκεψη, με νόημα, του Α/ΓΕΣ στην 88 ΣΔΙ στη Λήμνο

-
78

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε την Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός παρακολούθησε την ενεργοποίηση των τμημάτων ετοιμοτήτων και διαπίστωσε την άριστη επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Στη συνέχεια μετέβη στο Στρατηγείο όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - 2019».

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για το υψηλό ηθικό και την περηφάνεια τους, αλλά και τη συνεχή και έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση αλλά και κατά τη διάρκεια της άσκησης.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.