Επίσκεψη, με νόημα, του Α/ΓΕΣ στην 88 ΣΔΙ στη Λήμνο

-

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε την Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός παρακολούθησε την ενεργοποίηση των τμημάτων ετοιμοτήτων και διαπίστωσε την άριστη επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Στη συνέχεια μετέβη στο Στρατηγείο όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - 2019».

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για το υψηλό ηθικό και την περηφάνεια τους, αλλά και τη συνεχή και έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση αλλά και κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.