Επιστρέφει ο Τσιόδρας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό

-

Επιστρέφει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη. Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, ενώ ο κ. Κοντοζαμάνης θα απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι, η επιστροφή του κ. Τσιόδρα είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, τον είχε αντικαταστήσει ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης καθώς τότε απουσίαζε. Σημειώνεται πως θα προηγηθούν, στις 16:00, οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων στην οποία θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.