Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

-
Ένας ναύαρχος με φρόνηση και τσαγανό στο Άμυνας, Νεφέλη Λυγερού

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης δεν χρήζει, πλέον, ιατρικής παρακολούθησης και μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε ομόφωνα το ιατρικό συμβούλιο, το οποίο συγκλήθηκε την Τετάρτη στο 251 ΓΝΑ, μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών και παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Μετά την γνωμάτευση του ιατρικού συμβουλίου, ο υπουργός Άμυνας  αποφάσισε να επανέλθει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην άσκηση των καθηκόντων του από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.

Στο ιατρικό συμβούλιο προήδρευε ο διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, υποπτέραρχος Γεώργιος Τολούμης και συμμετείχαν γιατροί όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αρχική γνωμάτευση των γιατρών, στις 8 Ιουλίου, ήταν να παραμείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπό ιατρική παρακολούθηση για 15 ημέρες.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.