Επίθεση με νεκρούς και τραυματίες στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντας

-
60

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματισθεί από την επίθεση ενόπλου κατά νέων,  που συμμετείχαν σε τουρνουά video game, αμερικανικού ποδοσφαίρου, στο εμπορικό κέντρο Jacksonville Landing, στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντας.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη υπάρχει ένας ύποπτος ε’ιναι νεκρός στο σημείο της επίθεσης. Την ίδια ώρα μη διασταυρωμένες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για 4 νεκρούς και 11 τραυματίες.

Η τοπική Αστυνομία καλεί μέσω του Twitter τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα.

Η αστυνομία καλεί τους ανθρώπους που έχουν κρυφτεί εντός του εμπορικού κέντρου παραμείνουν ήρεμοι, διαβεβαιώνοντας ότι  οι ειδικές δυνάμεις SWAT πραγματοποιούν μεθοδική έρευνα. Τους παρακαλούν επίσης να μην βγουν από το κτίριο τρέχοντας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.