Επίθεση ΝΔ στον Τσίπρα για αποανάπτυξη και Μοράλες

-

Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την "αποανάπτυξη” ή σε πιο κατανοητά ελληνικά, υπανάπτυξη. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δηλώσεις και tweets του πρωθυπουργού αναφορικά με την "ολιγαρκή αφθονία".

Και για να κατανοήσουμε το "νέο ιδανικό μοντέλο" του Αλέξη Τσίπρα, η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει ως παράδειγμα τον "λιτό βίο" του πρωθυπουργού της Βολιβίας, Έβο Μοράλες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του "λιτού βίου" του αριστερού πρωθυπουργού της χώρας της Νοτίου Αμερικής είναι, κατά την ΝΔ,  η νέα κατοικία του: Ένας ουρανοξύστης 29 ορόφων στην πρωτεύουσα Λα Παζ, που κόστισε 34.000.000 δολάρια.

Όπως μάλιστα έχει αναφέρει ο Guardian, το κτήριο από μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης της Βολιβίας έχει χαρακτηριστεί "ακαλαίσθητο" και "προσβολή για τη χώρα", ενώ η κατασκευή του έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις καθώς αντί να ανεγερθεί ένα νοσοκομείο που είναι απόλυτη ανάγκη για την πόλη, δημιουργήθηκε πρωθυπουργική κατοικία.

"Η φτώχια θέλει καλοπέραση", αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, με την ανακοίνωση να καταλήγει ότι αυτό που λείπει είναι η φωτογραφία από το ρετιρέ του κτηρίου, με τους κ.κ. Τσίπρα και Μοράλες να απολαμβάνουν πούρα Αβάνας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.