Επίθεση Τζανακόπουλου σε "μιντιακό υπόκοσμο" και Στουρνάρα

-

Στον "μιντιακό υπόκοσμο" και στην δεξιά υποκουλτούρα απέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις επιθέσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση με αφορμή την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη για την ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι πέρα από ένα βαρύ όνομα ο κ. Κόκκαλης έχει μία προσωπική διαδρομή, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κινητοποιήθηκε με αλληλεγγύη και δραστηριοποιήθηκε σε κοινωνικού περιεχομένου δράσεις.

“Σήμερα ο Πέτρος Κόκκαλης συμπαρατάσσεται απέναντι στην δεξιά υποκουλτούρα και στον μιντιακό υπόκοσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι που προέρχονται από την αστική τάξη συμπαρατάσσονται με την αριστερά. Απέδωσε δε τις επιθέσεις σε “συγκεκριμένα συμφέροντα που αντιλαμβάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευρύτερη διείσδυση καθώς αποτελεί μαζική πολυσυλλεκτική δύναμη της αριστεράς”.

Όσο για τις αιτιάσεις της ΝΔ περί διαπλοκής, είπε ότι οι σχέσεις διαπλοκής είπε δεν χτίζονται στο φως, η διαπλοκή ήταν υπόθεση της νύχτας και όχι της ημέρας και επέστρεψε τις κατηγορίες λέγοντας ότι η ΝΔ είχε αγαστές σχέσεις με την διαπλοκή για δεκαετίες.

Ο κ. Τζανακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση και στον Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την υπόθεση του συνεργάτη του -σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών”, λέγοντας ότι υπάρχει “μεγιστό ηθικό και πολιτικό ζήτημα για γον κ. Στουρνάρα” και προκύπτουν ερωτηματικά για το πως διοικείται η Τράπεζα της Ελλάδας.

Επανέλαβε δε και τις αιτιάσεις για τα ΜΜΕ που δεν προβάλλουν το θέμα λέγοντας ότι “δεν βλέπω την ζέση για προβολή του θέματος, ανάλογη με εκείνη που δείχνουν για πολύ μικρότερης σημασίας ζητήματα όταν αφορούν ανθρώπους που σχετίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έκανe δε αναφορά στην υπόθεση του πρώην στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, και στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που είχε καταθέσει υπέρ του στην δίκη του για παιδεραστία.

Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα επιδόματος για το Πάσχα, όπως άφησε να εννοηθεί χθες ο κ. Πετρόπουλος. Η κυβέρνηση είπε δεν μοιράζει λεφτά, δεν κάνει προεκλογικά τρικ έχει συγκεκριμένη κοινωνική πολιτική που την έχει ξεδιπλώσει στο παρελθόν όταν υπήρχε περιθώριο για την διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Γενικότερα η κυβέρνηση θεωρεί ότι το θέμα ανεβάζει η αντιπολίτευση προκειμένου να δημιουργηθούν προσδοκίες και στην συνέχεια να εμφανιστεί ότι διαθέτει μειωμένη κοινωνική ευαισθησία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.