Ευάγγελος Αποστολάκης: Φτάσαμε κοντά σε νέα Ίμια

-
247

Στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο κ. Αποστολάκης αποκάλυψε ότι υπήρξαν πολλές στιγμές που θα μπορούσα να εξελιχθούν σε Ίμια, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ερωτηθείς ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε κατά τη θητεία του στο υπ. Άμυνας, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι δεν ήταν μόνο μία, αλλά υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές.

«Υπήρχαν πάρα πολλές στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε Ίμια. Πάρα πολλές φορές συνέβη! Εάν εμείς αντιδρούμε στις προκλήσεις και δημιουργούμε κλιμάκωση από τη μεριά μας, κάποια στιγμή τα πράγματα φτάνουν σε ένα σημείο οριακό», δήλωσε ο κ. Αποστολάκης.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε, επίσης, ότι πολλές φορές τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό «Χρειάστηκε να επικοινωνήσω με τον Τσίπρα για να του πω ότι έχουμε πρόβλημα», περιέγραψε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Απαντώντας στο σχετικό ερώτημα πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω πόσες φορές κοιμήθηκα είναι η σωστή ερώτηση».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.