Ευάγγελος Αποστολάκης: Φτάσαμε κοντά σε νέα Ίμια

-

Στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο κ. Αποστολάκης αποκάλυψε ότι υπήρξαν πολλές στιγμές που θα μπορούσα να εξελιχθούν σε Ίμια, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ερωτηθείς ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε κατά τη θητεία του στο υπ. Άμυνας, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι δεν ήταν μόνο μία, αλλά υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές.

«Υπήρχαν πάρα πολλές στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε Ίμια. Πάρα πολλές φορές συνέβη! Εάν εμείς αντιδρούμε στις προκλήσεις και δημιουργούμε κλιμάκωση από τη μεριά μας, κάποια στιγμή τα πράγματα φτάνουν σε ένα σημείο οριακό», δήλωσε ο κ. Αποστολάκης.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε, επίσης, ότι πολλές φορές τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό «Χρειάστηκε να επικοινωνήσω με τον Τσίπρα για να του πω ότι έχουμε πρόβλημα», περιέγραψε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Απαντώντας στο σχετικό ερώτημα πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω πόσες φορές κοιμήθηκα είναι η σωστή ερώτηση».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.