Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε για την ΔΕΘ αυτό που ξεκινήσαμε

-

Στο θέμα της ανάπλασης της ΔΕΘ αναφέρεται με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή τις σχετικές επισημάνσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Προγραμματικές δηλώσεις 2019. Ο κος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την Ανάπλαση της ΔΕΘ, που ήδη έχουμε ξεκινήσει και εγκρίνει με απόδοση Πάρκου στο κέντρο της πόλης μετά από εκτενή δημόσια διαβούλευση, ενώ "έκοψε" τα υπόλοιπα μεγάλα έργα που έχουμε ξεκινήσει: το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, το πρώην στρατόπεδο Κόδρα, την ανάπλαση στο παράκτιο μέτωπο, τον φορέα του Θερμαϊκού Κόλπου κλπ» επισημαίνει.

Αναφέρει επίσης ότι δεν γίνεται «κουβέντα για γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη» ενώ προσθέτει: «Δυστυχώς όλα αυτά αποδεικνύουν μια μεγάλη υποβάθμιση και υποτίμηση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας από τη νέα Κυβέρνηση».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.