Φαρμακοποιός ο νεκρός άνδρας με την 45χρονη Ουκρανή

-
Δύο τροχαία με νεκρούς και πολλούς τραυματίες σε Κορινθία και Νεμέα

Φαρμακοποιός του Λουτρακίου είναι το δεύτερο θύμα της δολοφονίας στο σπίτι μιας εύπορης και πανέμορφης 45χρονης Ουκρανής μασέζ. Άνδρας και γυναίκα βρέθηκαν γυμνοί σε λίμνη αίματος από τραύματα που προκλήθηκαν μάλλον από πολλές μαχαιριές που κατάφερε ο δράστης ή οι δράστες.

Πριν από χρόνια η γυναίκα ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία της Μυκόνου. Η γυναίκα είχε και μια κόρη 20 ετών, που σπουδάζει στο Πάντειο και δεν ξέρουμε αν έχει ενημερωθεί, καθώς μάλλον δεν διέμενε στο σπίτι όπου διαπράχθηκαν οι φόνοι.

Η 45χρονη είχε χωρίσει, ήταν εύπορη, ασκούσε το επάγγελμα της μασέζ και πρόσφατα είχε συνάψει δεσμό με έναν Αλβανό. Εν συνεχεία σχετίσθηκε με τον άτυχο φαρμακοποιό. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι συζούσαν το τελευταίο 15νθήμερο και άλλες το αμφισβητούν και λένε ότι απλά έτυχε να συναντηθούν χτες. Η Ουκρανή εκτός από το σπίτι που νοίκιαζε στο Φλάμπουρο και όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, είχε σπίτι και μέσα στο Λουτράκι, ακριβώς δίπλα από το φαρμακείο του άλλου θύματος.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε καμένο σε άλλη περιοχή. Εικάζεται ότι ο δράστης μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό της και το εγκατέλειψε μακριά, σε σχετικά έρημο σημείο, όπου και το έκαψε ώστε να μη βρεθεί υλικό DNA. Η Αστυνομία αναζητεί έναν 45χρονο Αλβανό.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.