Φορτηγό πλοίο υπό ελληνική σημαία που μεταφέρει γύψο και στο οποίο επιβαίνει 8μελές πλήρωμα έμεινε απόψε ακυβέρνητο από μηχανική βλάβη στα ανοιχτά του Ηρακλείου.

Ο λιμενάρχης Ηρακλείου είπε πριν από λίγο ότι  δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς το πλοίο ήδη ρυμουλκείται προς το Ρέθυμνο όπου θα αφιχθεί γύρω στη 01:00. Στην θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι  έντασης 3 – 4 Μποφόρ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.