Φθινοπωριάζει την ερχόμενη Πέμπτη

-

Η νέα βδομάδα θα ξεκινήσει με λίγη συννεφιά αλλά και αρκετό ήλιο, που θα δώσουν τη θέση τους την Πέμπτη σε βροχές και καταιγίδες και σε ένα πιο φθινοπωρινό σκηνικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Για αύριο Δευτέρα προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, εκτός από τη βόρεια Ελλάδα, τις Σποράδες, μέρος της Θεσσαλίας και την 'Ήπειρο, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Μπορεί να ψιλοβρέξει το απόγευμα και στην Κρήτη

Την Τρίτη προβλέπεται και πάλι αίθριος καιρός παντού, με πιθανότητα τοπικών νεφώσεων στην ανατολική Στερεά και Θεσσαλία,την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις αλλά στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά
ηπειρωτικά, τις Σποράδες, τη βόρεια Κρήτη και την Εύβοια, όπου είναι
πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες.

Την Πέμπτη προβλέπονται συννεφιές και τοπικές βροχές αλλά και καταιγίδες, στη δυτική Ελλάδα, στην κεντρική και στη νοτια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή προβλέπεται ίδιος καιρός με της Πέμπτης, με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων.

Το επόμενο Σάββατο προβλέπονται συννεφιές και τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, αλλά προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη νότιο Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.