Φυλάξτε τις κάλπες από τον Ερντογάν λέει ο Κιλιτσντάρογλου

-

«Ο Ιμάμογλου κέρδισε, μην εγκαταλείψετε τις κάλπες. Τις εκλογές τις κέρδισε ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης στην Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου». Την δήλωση αυτή έκανε πριν λίγο ο ηγέτης του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), καλώντας τα στελέχη του κόμματός του να μην εγκαταλείψουν τις κάλπες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε ότι πρώτη φορά βρίσκονται ενώπιον μιας άδικης διαδικασίας, προσθέτοντας ότι δεν ταιριάζει στον Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος είχε διατελέσει και Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Βουλής να βγει και να πει ‘κερδίσαμε τις εκλογές’ πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία καταμέτρησης.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κάλεσε τα στελέχη του κόμματός του να μην κοιμηθούν για 48 ώρες, λέγοντας ότι δεν θα εγκαταλείψουν τις κάλπες στην Κωνσταντινούπολη. «Η άνοιξη θα έρθει και στην Κωνσταντινούπολη όπως ήρθε και στην Άγκυρα» είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.