Γεωργιάδης: Σκοπός μας να ενισχύσουμε τις ελληνογερμανικές σχέσεις

-
88

Την ενίσχυση των ελληνογερμανικών σχέσεων στο επενδυτικό και εμπορικό επίπεδο έθεσε σαν στόχο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνο Μαραγκό.

«Γι' αυτόν τον λόγο σκοπεύουμε τους αμέσως επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες δράσεις που θα επιτρέψουν τους ενδιαφερόμενους επενδυτές από τη Γερμανία να βρουν τον τρόπο να επενδύσουν στην Ελλάδα», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η Γερμανία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που θα έλθουν νέες ιδιωτικές επενδύσεις» δήλωσε δήλωσε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μαραγκός.

«Είναι πάρα πολύ νευραλγική η θέση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τη στιγμή αυτή, γιατί πραγματικά μόνο μέσα από τις επενδύσεις μπορεί να δοθεί η δυνατότητα στην Ελλάδα να ανακάμψει τόσο οικονομικά όσο - θα έλεγα αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό - κοινωνικά, δημιουργώντας θέσεις εργασίας

Εμείς ως Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα στηρίξουμε το έργο του γιατί θεωρούμε ότι η Γερμανία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που θα έλθουν νέες ιδιωτικές επενδύσεις», πρόσθεσε.

Στη συνάντηση μετείχε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Γεώργιος Πατεράκης και ο γενικός διευθυντής Αθανάσιος Κελέμης.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.