ΓΓ Ειδικών Φρουρών: Ο Τόσκας μας έκανε ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα

-
124

Ως έργο Τόσκα χαρακτήρισε όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο με τα επεισόδια σε γήπεδα, αλλά και την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και σε ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6  ο κ. Μαυροειδάκος είπε ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη «διέλυσε την ομάδα ΔΕΛΤΑ και μας έκανε "ταξιτζήδες" του Ρουβίκωνα».  Πρόσθεσε μάλιστα στην συνέχεια ότι «αυτά περνάνε στο DNA του αστυνομικού μια άλλη νοοτροπία».

«Η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους χούλιγκαν, τον Ρουβίκωνα και άλλες ομάδες με τις μονάδες που διαθέτει. Φωνάζουμε εδώ και καιρό για την ομάδα Δέλτα γιατί οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχουν τέτοια εκπαίδευση και κινδυνεύουν, όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες στα Εξάρχεια» είπε χαρακτηριστικά ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών.

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε τέλος ότι αυτό που χρειάζεται η αστυνομία είναι μια κοινή πολιτική γραμμή που να της δίνει το «πράσινο φως» να προχωρήσει σε επιχειρήσεις. «Για την την αστυνομία είναι πολύ εύκολο αν συμφωνήσουν όλα τα κόμματα να κάνει προσαγωγές και συλλήψεις.  Δεν υπάρχει η εκάστοτε πολιτική βούληση και η κοινή πολιτική γραμμή».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.