Για ημέρα δικαίωσης κάνει λόγο ο Καμμένος

-

Ιστορική χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

«Έξι χρόνια πριν ένα κίνημα πολιτών ενώθηκε υπό το σκοπό να επανακτήσει η πατρίδα εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια απελευθερώνοντας την χώρα από τα δεσμά του ΔΝΤ, που μας είχαν αποκόψει από τον ευρωπαϊκό κορμό, που στηρίχθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα» είπε ο Πάνος Καμμένος.

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για το έθνος διότι η πατρίδα έσπασε τα δεσμά, χωρίς να χυθεί αίμα μεταξύ του λαού της, όπως έγινε στις περισσότερες περιπτώσεις, όπου το ΔΝΤ ανέλαβε την διοίκηση χώρας. Αποφύγαμε τον εμφύλιο, το καταφέρατε εσείς τα μέλη των ΚΟ Συριζα και ΑΝΕΛ», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας.

Τόνισε επίσης ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί δικαίωση για τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, και κυρίως για τους βουλευτές των δύο κομμάτων «που άντεξαν όλες αυτές τις επιθέσεις».

«Δεν φτάσαμε στο τέλος αυτής της κοινής πορείας με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως πολλοί επιθυμούν», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος και τόνισε: «Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε». Ο Π. Καμμένος διαβεβαίωσε τον «Αλέξη» ότι «παραμένουμε σταθεροί στις αξίες και τις αρχές μας και αυτή η συνεργασία ήταν, είναι και θα είναι μια έντιμη συνεργασία, προς όφελος της πατρίδας και του λαού της».

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.