Για βελτίωση μιλά ο γιατρός του Τραμπ και για εξιτήριο τη Δευτέρα!

-

Την περαιτέρω βελτίωση στην υγεία του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στην τελευταία ενημέρωση από το Walter Reed ο γιατρός του Αμερικανού προέδρου, Σιν Κόνλεϊ, ενώ έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.

Ο γιατρός απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ τον λόγο πήρε ο Σιν Ντούλεϊ, ένας από τους γιατρούς της ιατρικής ομάδας που παρακολουθεί τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Ο Πρόεδρος παραμένει απύρετος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και δεν διαμαρτύρεται για δύσπνοια». Περπατάει και η καρδιακή, ηπατική και πνευμονική του κατάσταση δεν προκαλούν ανησυχία. Ίσως πάρει εξιτήριο νωρίς αύριο το πρωί», είπε.

«Όλα δείχνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ξεπερνά τον κορονοϊό, αλλά θα μείνει υπό καθεστώς λεπτομερούς και διαρκούς παρακολούθησης, καθώς ο ιός είναι απρόβλεπτος», είπε.

Ο Σιν Κόνλεϊ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του επικεφαλής προσωπικού του Λευκού Οίκου, Μάρκ Μίντοους, που είχε πει ότι ξαφνικά την Παρασκευή έπεσε απότομα το οξυγόνο του Προέδρου και γι' αυτό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο προσωπικός γιατρός του Τραμπ αντέδρασε, λέγοντας πως «οι παρατηρήσεις του ήταν εσφαλμένες και πάντως ο διευθυντής του προσωπικού αναφερόταν στην κατάσταση του Προέδρου προτού εισαχθεί στο νοσοκομείο».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.