Γονατιστός ο Πούτιν κάνει χειροφίλημα σε μικρή μπαλαρίνα

-

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, γονάτισε και φίλησε το χέρι μιας μικρής μπαλαρίνας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την καλή του εικόνα.

Ο Ρώσος πρόεδρος αφού μας έδειξε πριν από λίγες ημέρες το πόσο μπρουτάλ είναι – έκανε βόλτα στην Κριμαία με πέτσινο μπουφάν σε μηχανή, χθες Τρίτη, συνάντησε μια ομάδα νεαρών μαθητριών μπαλέτου σε μια σχολή χορού στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Και κάποια στιγμή, εκεί που πόζαρε για φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε να δείξει τους καλούς του τρόπους. Ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνθηκε σε μια από τις μελλοντικές μπαλαρίνες αποκαλώντας την «mademoiselle», προτού γονατίσει και φιλήσει το χέρι της.

 

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει την καλή του ανατροφή. Εξάλλου, είναι γνωστό πως έχει προσφέρει λουλούδια σε γυναίκες αρχηγούς κρατών και κορυφαίους αξιωματούχους, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.