"Γροθιά στο στόμα του Πομπέο"... από το Ιράν

-

Ο λαός του Ιράν θα απαντήσει δίνοντας μια γροθιά στο στόμα του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και οποιουδήποτε άλλου τον υποστηρίζει, δήλωσε ανώτερος στρατιωτικός διοικητής του Ιράν.

Ο Πομπέο δήλωσε χθες ότι η Ουάσινγκτον θα επιβάλει νέες κυρώσεις αν η Τεχεράνη δεν κάνει ριζικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα και να αποσυρθεί από τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.

Mετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν η αμερικανική κυβέρνηση απείλησε να επιβάλλει “τις ισχυρότερες κυρώσεις στην ιστορία”, φέρνοντας σε μεγαλύτερη αντιπαράθεση την Ουάσινγκτον με την Τεχεράνη.

“Ποιος είσαι εσύ και η Αμερική που θα μας πείτε να περιορίσουμε το βεληνεκές των βαλλιστικών μας πυραύλων;”, είπεο Ισμαήλ Κοουσαρί, υποδιοικητής των Σαρολάχ των Φρουρών της Επανάστασης στην Τεχεράνη, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ILNA. “Η ιστορία έχει δείξει ότι με τις επιθέσεις στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, η Αμερική είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας”, ανέφερε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.