Η Αστυνομία απαγόρευσε τη συγκέντρωση οπαδών του Γιάννη Λαγού

-

Την απαγόρευση της συγκέντρωσης των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Εκδίδεται δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

Νωρίτερα την Κυριακή, ο Γιάννης Λαγός, μέσω Twitter, ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι θα δώσει το "παρών" τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο δικαστήριο, καλώντας σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο:

«Το τεστ κορονοϊού ήταν καθαρό. Ο δρόμος για Ελλάδα είναι ανοιχτός. Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιώτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ... Το πρωί της Δευτέρας στις 9 στο εφετείο γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου. Δεν με φοβίζετε. Ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά», αναφέρει σε μια ανα΄ρτηση και στην επόμενη καλεί σε συγκέντρωση.

Υπενθυμιζεται ότι αύριο θα είναι μη προσβάσιμοι οι δρόμοι κοντά στα δικαστήρια και αν γίνουν συγκεντρώσεις, ίσως υπάρξει πρόβλημα και στην κυκλοφορία επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πάντως μέχρι στιγμής η Τροχαία και η  Αστυνομία ενημερώνουν ότι θα είναι κλειστές μόνοι οι οδοί Κεδρηνού και Δέγλερη.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.