Η Κίνα καταδικάζει τη βία στο Χονγκ Κονγκ, στηρίζει τις αρχές

-
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Η κεντρική κυβέρνηση της Κίνας επανέλαβε σήμερα τη στήριξή της προς την κυβερνήτη του Χονγκ Κονγκ Κάρι Λαμ, καθώς και την αστυνομία της πόλης, και κάλεσε τους πολίτες του Χονγκ Κονγκ να αντιταχθούν στη βία ύστερα από ένα ακόμα σαββατοκύριακο συγκρούσεων μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας.

Τους δύο τελευταίους μήνες το Χονγκ Κονγκ έχει συγκλονιστεί από διαδηλώσεις κατά του προτεινόμενου νομοσχεδίου που θα επέτρεπε την έκδοση υπόπτων στην ηπειρωτική Κίνα.

Το Γραφείο Υποθέσεων του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο του Κρατικού Συμβουλίου της Κίνας ανέφερε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Πεκίνο ότι η κυβέρνηση και η κοινωνία του Χονγκ Κονγκ χρειάζεται να βρουν πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να δώσουν απαντήσεις στις ανησυχίες των νέων ανθρώπων αναφορικά με τη στέγαση, την απασχόληση και άλλα ζητήματα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.