Η λογοκρισία Ερντογάν: Υπουργός ανακοίνωσε ότι έχει τον ιό 6 μέρες μετά

-

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Twitter, καθώς παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης από κορονοϊό την περασμένη Δευτέρα. Αναγκάστηκε να το κοινοποιήσει σήμερα παρότι το έκρυβε έξι ημέρες, επειδή δεν επισκέφθηκε τη Σμύρνη μετά το σεισμό.

Στο μήνυμά του στο Twitter για να δικαιολογήσει την σιωπή επί τόσες ημέρες, αναφέρει ότι έκανε επαναληπτικά τεστ και εκείνος και η σύζυγός του και ότι αρχικά πήραν θεραπεία και έμειναν σε απομόνωση κατ΄οίκον, αλλά τελικά χρειάσθηκαν νοσηλεία. Θετική διαγνώσθηκε και η κόρη του.

Ο Σοϊλού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς με κορωνοϊό αλλά και σε όσους τραυματίστηκαν στη Σμύρνη από τον ισχυρό σεισμό. Εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες που έχασαν δικά τους πρόσωπα.

Εν τω μεταξύ στη Σμύρνη οι νεκροί έφθασαν δυστυχώς τους 35 ενώ εξακολουθούν οι έρευνες στα ερείπια για τυχόν επιζώντες.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.